logoDABEA
Tilbage
Tilbage

Dabea gør regnskab nemt og overskueligt

Regnskab med integration til PBS

Manuelt regnskab og budget er ikke noget, hverken bestyrelse eller administratorer ser frem til at skulle igennem. Regnskab og budget er nemlig en krævende og uoverskuelig proces, som tager tid og energi fra andre vigtige aktiviteter. Det er tidskrævende, fordi der skal registreres betalte regninger, husleje og rykkere. Det er der ingen grund til, det skal være, når det kan gøres mere simpelt og enkelt. Med vores regnskabspakke undgår foreningen og bestyrelsen at skulle bruge en masse sparsom tid på manuelt regnskabsarbejde, da vi har automatiseret processen. Det betyder, at betalte regninger, husleje og rykkere bliver bogført helt automatisk i vores system.
Med vores regnskabspakke får foreningen:

  • Mulighed for at oprette et regnskab med kontoplan.
  • Mulighed for automatisk at tilføje betalte regninger og opkrævninger til regnskabet.
  • Mulighed for at danne et budget, der kan redigeres ud fra forrige års regnskab.
  • Mulighed for integration til PBS.

Regnskab gjort effektivt og automatisk

Med vores enkle og automatiserede administrationssystem har det aldrig været nemmere at lave regnskaber og budgetter for foreningen. Det er sådan, det bør være, da manuel udførsel af regnskaber og budgetter er en alt for langsommelig og krævende proces, der tager alt for meget tid at følge op på. Vores automatiserede regnskabsfunktion er ikke kun effektivt og overskueligt – det er også økonomisk besparende for foreningen, da det dermed ikke længere er nødvendigt at have en dyr administrator til at lave regnskab og budgetter på manuel vis.
Vores administrationssystem giver foreningen mulighed for selv at udføre regnskaber og budgetter ved hjælp af selvbetjening, ligesom vi også tilbyder at stå for al administration, herunder også regnskab og budgetter, hvis I ikke er klar til at stå for det selv. Er automatiseret regnskab og budgetter noget, som jeres forening kunne være interesseret i?

Beregn jeres pris her, eller kontakt os på kontakt@dabea.dk eller telefon [21 86 68 44](tel:21 86 68 44) for mere information.

Vi håber at høre fra jer.