logoDABEA
Tilbage
Tilbage

Cloud løsning - altid online

Vores administrationssystem har mange fordele

Teknologien rykker sig hele tiden, og det gælder også inden for ejendomsadministration. Effektivitet og oppetid er nøgleord, når det kommer til god ejendomsadministration, hvilket netop er det, du kan forvente dig af vores nytænkende system, der er baseret på en moderne cloud løsning.

Ejendomsadministration skal være nemt, brugervenligt og gennemsigtigt for både foreningen og bestyrelsen og skal helst være mindst muligt tidskrævende. Det er vi kommet med løsningen på med vores cloud-baserede administrationssystem.

Hvorfor er en cloud-løsning så god?

1. I har adgang overalt

Fordi vores administrationssystem ligger i skyen, har bestyrelsen og foreningen mulighed for at få adgang til dokumenter, regnskaber og meget mere uanset, hvor I befinder jer. Det gælder uanset om I befinder jer i Danmark, EU eller uden for EU.

Derudover har I naturligvis også adgang via både mobil og web, hvorfor I ikke er begrænset til kun at kunne få adgang gennem en computer. Systemet er naturligvis også altid online, så I altid har fuld tilgængelighed. Det er både effektivt og smart.

2. Det giver os mere tid til jer

Som jeres administrator har vi mere tid til det, der er vigtigt for jer, når systemet er baseret på en moderne cloud-løsning. Det har vi, fordi vi ikke skal stå for vedligeholdelse og drift og andet praktisk arbejde i forbindelse med det – vi gør det, vi er gode til og har også tiden til det, fordi vedligeholdelsen og driften er outsourcet til andre.

3. Sikkerheden er i top

Dataopbevaring og GDPR er det helt store inden for databeskyttelse, hvilket vores cloud-løsning løser til fulde. Bestyrelsen eller foreningen skal derfor ikke være bekymrede for, om administrationen lever op til de gældende regler og krav på området, da Google, som står for vores drift og vedligeholdelse, sørger for at alle regler er overholdt på disse områder.

4. Driften er bæredygtig

Når I vælger vores administrationssystem, tager I også et bæredygtigt valg, da vi ikke bruger egne servere, som er online hele tiden, men i stedet skalerer op og ned alt efter, hvad der er brug for.

5. Hastigheden er altid god

Der er ikke noget værre end et system, som er langsom til at loade. Det undgår du ved at bruge vores system, da vi altid skalerer op på vores servere, når nye kunder kommer til. Det betyder, at det ikke påvirker hastigheden negativt, når nye kunder kommer til – den forbliver god og stabil.

Vi kan desuden garantere en god og stabil hastighed, da vi ved brug af Googles mange servere ikke kun begrænser os til en enkelt server eller computer i kælderen. Ressourcerne bliver derfor fordelt med en god oppetid til følge, hvilket kommer foreningen og bestyrelsen til gode i form af et effektivt system.

Cloud-løsning sikrer effektiv administration

Som du kan læse dig til, er det dermed ikke tilfældigt, at vi har valgt at tænke vores brugervenlige system ind i en cloud-løsning, da det bringer mange fordele med sig for både os som administratorer og jer som kunde. Administration skal være nemt og overskueligt – og det er det med Dabea.

Lyder det som noget for jer? Så kontakt os på kontakt@dabea.dk eller telefon [21 86 68 44](tel:21 86 68 44) for mere information.

Vi håber at høre fra jer.