logoDABEA
Tilbage
Tilbage

Nyt beskedsystem

Effektiv Kommunikation for Boligforeninger

I DABEA stræber vi altid efter det bedste, og vores nyeste tilføjelse, Beskedsystemet, er ikke nogen undtagelse. Denne funktion er udviklet med en vision om at skabe den perfekte kommunikationsløsning for boligforeninger. Beskedsystemet repræsenterer vores engagement i konstant at skabe det optimale redskab til at drive en effektiv og behagelig boligforening. Det sigter mod at fremme kommunikationen blandt boligforeningens medlemmer ved at tilbyde brugervenlighed, mulighed for vedhæftning af filer og personlig tilpasning, hvilket gør det muligt at sende præcis det ønskede budskab.

Funktioner og Brug:

Beskedsystemet fungerer enkelt og intuitivt, ligesom at sende en besked på en smartphone eller en e-mail på en computer. På DABEA’s Online platform er der nu tilføjet en ny fane kaldet ”Beskeder”. Ved at trykke på denne fane åbner brugerne deres online postkasse, hvor de kan sende og modtage beskeder. Her er det muligt at kommunikere med naboer, bestyrelsen og os hos DABEA. Systemet tilbyder flere funktioner for at sikre den perfekte besked til naboerne. Det inkluderer muligheden for at vedhæfte dokumenter med træk og slip-funktionen. Derudover kan brugerne benytte sig af velkendte mail-funktioner som opstillingspunkter, smileys og fed skrift.

Vores Engagement:

Beskedsystemet repræsenterer endnu et skridt på rejsen mod at skabe et digitalt univers, hvor administrationen af boligforeninger foregår brugervenligt og professionelt, hvilket gør hverdagen nemmere for vores kunder. Vi stopper dog ikke her. Vi fortsætter med at forfine og forbedre vores digitale platform for at sikre, at den ikke kun opfylder, men også overgår vores kunders behov.

Fremtiden:

Fremtiden byder på endnu mere fra DABEA, da vi ønsker at levere det bedste inden for ejendomsadministration. Vi vil derfor fortsætte med at komme med opdateringer og nye funktioner, der bidrager til at DABEA Online udvikler sig med tiden. Vi har flere nye funktioner i støbeskeen, som vil blive udviklet løbende i den kommende tid. Disse funktioner vil blive udgivet, når de er færdige.

Notifikationer:

Får jeg notifikation når der er en besked til mig?

Ja, som udgangspunkt får man en notifikation når der er en ny besked, men i notifikationssystemet er det muligt for brugerne selv at bestemme, om de ønsker at modtage notifikationer. Det er gjort let og enkelt at slå notifikationer til og fra, og man kan også vælge at modtage specifikke notifikationer. For eksempel kan man vælge kun at modtage notifikationer om beskeder fra bestyrelsen i sin forening.

Hvor tit får jeg notifikationer?

Vi giver besked hvert 30 minut, hvis der er kommet en ny besked, der endnu ikke er sendt notifikation om. Så undgår du også at blive spammet, med notifikationer, hvis det er en meget aktiv forening du bor i.