logoDABEA
Tilbage
Tilbage

Dokumenthåndtering

Foreningens dokumenter kræver et godt overblik

Håndtering af dokumenter, der vedrører alt lige fra banklån og vedtægter, kan være uoverskuelige at holde styr på for både bestyrelse og administrator. Håndtering af foreningens dokumenter kræver et godt overblik og et organiseret system. Som så meget andet manuelt arbejde, tager det tid fra andre vigtige aktiviteter, hvilket er ganske unødvendigt. Med Dabeas overskuelige og brugervenlige dokumenthåndtering, undgår både foreningen og bestyrelsen at skulle bruge en masse tid på det. Med vores system har vi gjort det muligt at automatisere processen, hvilket skaber et større overblik.

I vores system kan I nemt og enkelt uploade og udskrive lejekontrakter, påkravsbreve, vedtægter, banklån og mange andre dokumenter. Vores brugervenlige system er endda så smart, at I kan have dokumenter til bestyrelsen og til hele foreningen. Derudover kan I angive titel og beskrivelse samt vælge, hvilken kategori dokumentet tilhører. Det smarte ved dette er, at I blot skal søge efter titlen og filtrere efter kategori, når I gerne vil finde dokumentet frem igen. Det er noget hurtigere end at skulle finde det frem på manuel vis.

Ejendomsadministration gjort effektivt og overskueligt

Som I kan læse, har vi gjort dokumenthåndtering enkelt og effektivt. Udover at være overskueligt og effektivt for alle parter i foreningen er vores system og automatiserede dokumenthåndtering også et middel til økonomisk effektivisering. Med systemet er det nemlig ikke længere nødvendigt at have en dyr administrator til at udføre arbejdet, ligesom fejl effektivt bliver minimeret.

Som forening har I både mulighed for at tage jer af al ejendomsadministration selv, ligesom I for et mindre og fornuftigt beløb kan få os til at stå for al administration. Har vi vakt jeres nysgerrighed og interesse? Så er I velkomne til at kontakte os for nærmere information på kontakt@dabea.dk eller på telefon [21 86 68 44](tel:21 86 68 44).

Vi ser frem til at høre fra jer.