logoDABEA
Tilbage
Tilbage

Priser på administration

Pris og service skal hænge sammen

Priserne på ejendomsadministration af danske foreninger, har en tendens til at være omfattet af meget mystik og hemmelighedskræmmeri. Ofte afhænger prisen for administration af, hvor gode i som forening har været til at forhandle da kontrakten blev underskrevet. Det betyder samtidigt at prisen efterfølgende ikke er til genforhandling.

Vi vil gerne gøre op med den kultur. Derfor har vi udviklet en fast prismodel for en selvbetjeningsløsning, og samtidigt tilbyder vi fast administration til en pris der er konkurrencedygtig med de store administrationsselskaber.

Konkurrencedygtige priser

Grunden til vi kan konkurrere på pris, er ikke at vi leverer en dårligere service, tværtimod. Det kan vi fordi vi løbende arbejder på at automatisere arbejdsprocesser, så vi kan fokusere på at levere bedre service der hvor der kræves lidt ekstra.

Ejendomsadministration er ikke en fast størrelse, og alle foreninger har forskellige behov. Vi er klar over at der vil være perioder, hvor behovet for administration er større end andre. Derfor skal prisen også afspejle mængden af arbejde, det mener vi kun er fair.

Vi arbejder løbende på at forbedre servicen for vores kunder. Vi lytter til vores kunders frustrationer og udvikler værktøjer til at forbedre dem. Det betyder bl.a. at vi har udviklet et online-system til bedre at indhente forslag til kommende generalforsamlinger.

Vores mission er at gøre ejendomsadministration gennemsigtig, enkel og billig. Samtidig vil vi gøre vores for at forbedre jeres oplevelse år for år. Læs mere om vores priser her.

Lyder det som noget for jer? Så kontakt os på kontakt@dabea.dk eller telefon [21 86 68 44](tel:21 86 68 44) for mere information.

Vi håber at høre fra jer.